Voor Saab en Volvo

In 2012 zijn wij ons, naast Saab, ook gaan richten op verkoop en onderhoud van Volvo. Vooral de stationcars, de V40 en de V70, blijken veel gevraagde occasions te zijn. Deze Volvo’s worden gekenmerkt door een unieke combinatie van Zweedse degelijkheid en betrouwbaarheid, en veel praktische binnenruimte. In onze werkplaats hebben we inmiddels de nodige ervaring opgedaan met het merk Volvo. Bij ingewikkelde problemen kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van specialisten, die ons met raad en daad terzijde staan.

Occasions

De meeste occasions worden door ons geleverd met een Nationale Autopas en 6 maanden Bovag garantie. Wij doen onze uiterste best om kwalitatief goed occasions te leveren tegen redelijke prijzen. Ook voor inruil van uw huidige auto bent u bij ons aan het juiste adres. En staat de occasion van uw voorkeur er niet bij? Dan kunt u ook kiezen voor het plaatsen van een zoekopdracht. Wij gaan dan voor u op zoek naar een voor u passende occasion. U ziet het: wij doen onze uiterste best om voor iedere klant de juiste occassion te vinden.


Saab nieuws

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Saab is gestart met serieproduktie

Het automerk Saab is tegenwoordig in handen van National Electric Vehicle Sweden (NEVS), dat van de Saab 9-3 uiteindelijk een elektrische variant wil maken. NEVS is eigendom van National Modern Energy Holding Ltd, dat eigendom is van de Chinees-Zweedse zakenman Kai Johan Jiang.

NEVS geeft aan dat men de Saab 9-3 van binnen en van buiten volledig gemoderniseerd heeft. Volgende week moeten de eerste exemplaren in Zweden te koop zijn. Het gaat nu nog om een variant met een brandstofmotor. Een woordvoerder van NEVS zei gisteren dat de productie voorlopig nog gaat om 'kleine en nederige aantallen'.

Naar verwachting verleent de RDW in Veendam de Saab 9-3 een Euro 5B+ certificaat. Daarmee is het door National Electric Vehicle Sweden geproduceerde Saab-model toegelaten in alle EU-lidstaten.

Volgens de website is de motor in de nieuwe 9-3N identiek aan de 9-3 Griffin die in 2011 voor het laatst van de productieband in Trolhättan liep. NEVS is begin december begonnen met de productie van de vernieuwde Saab 9-3 Sport Sedan Aero.

NEVS wil in 2014 een dealernetwerk uitrollen en de verkoop in Europa op gang brengen. Daarna zou de introductie van een elektrische 9-3 moeten volgen.

NEVS wil in 2014 een dealernetwerk uitrollen en de verkoop in Europa op gang brengen. Daarna zou de introductie van een elektrische 9-3 moeten volgen.

De terugkeer van Saab is nu definitief een feit!