Service

Hebt u een nieuwe Saab of rijdt u met een klassiek model, voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Vestigingsmanager Michel van der Veer weet door zijn lange ervaring precies welk onderhoud uw Saab nodig heeft en hij kan u dan ook nauwkeurig aangeven hoeveel een service-inspectie of een reparatie kost. ‘Sinds 1990 werk ik al bij Saab Dealers. Veel Saab-rijders uit deze regio ken ik en zij kennen mij’, aldus Michel. ‘Dat is natuurlijk wel zo plezierig. Vooral voor mensen die al jaren bij de dealers van Saab komen en dan hier bij Saab Utrecht een bekend en vertrouwd gezicht zien.’

o_michael-van-der-veer
Michel van der Veer

Perfect verzekerd

Uw Saab perfect verzekerd Zorgeloos rijden, dat kan met elke Saab. Wilt u bij schade ook uit de zorgen zijn, klop dan bij ons aan voor een perfecte verzekering. Nieuw in ons aanbod is Carmeleon, een autoverzekering die tot maar liefst 5 jaar de aanschafwaarde van uw Saab vergoedt bij total loss of diefstal. Kan de schade worden hersteld, dan heeft u bij Carmeleon tevens de garantie dat de reparatie bij uw eigen vertrouwde dealer plaatsvindt met originele onderdelen en u betaalt dan geen eigen risico. Daarbij hanteert Carmeleon zeer aantrekkelijke premies. Bel, kom langs of kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.carmeleon.nl.

Onderhoud overige merken

Naast Saab en Volvo kunnen wij ook andere merken voor u onderhouden. Dit geldt zowel voor het regulier onderhoud als voor specifieke reparaties. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van leveranciers. Ook is onze werkplaats uitgerust met universele diagnose-apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat bij vrijwel alle automerken en types storingen uit te lezen en te verhelpen. Inmiddels maken veel Saab- en Volvo-rijders hier gebruik van. Zij brengen ook hun tweede auto, van een ander merk, bij ons voor onderhoud en reparatie.